Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports is een Nintendo Switch game waarbij je verschillende sporten kunt uitvoeren. Het leuke aan dit spel is toch ook wel dat je het samen met vrienden of familie kunt doen. Tevens is het met sommige games zelfs mogelijk om online wedstrijden te houden. Op deze manier kom je wellicht nog sterkere spelers tegen als die in je eigen familie zitten. Je kunt ze allemaal spelen met de originele Nintendo Switch Joy Con controllers.

Nintendo Switch Sports

 

Dit product is te koop bij :

coolblue.nl (€41,99)

Welke sporten kun je spelen ?

Zoals de naam al doet vermoeden zitten er veel sporten verborgen in Nintendo Switch Sports.

Tennis:
De sport tennis is er een die je met het hele gezin kunt doen. Het enige wat bij deze sport komt kijken is een slag uitvoeren op de juiste manier. De personages lopen namelijk zelf de juiste richting in. Hierdoor kan het na een paar potjes een beetje saai worden. Maar dit mag de pret niet drukken!


Bowling:
Er is een geheel nieuw bowling stadion waarin je kunt gaan bowlen. Het is een half open gebouw waardoor je alle elementen van binnen en buiten hebt. De kunst zit hem niet in alleen veel kracht zetten, maar ook om hem op het juiste moment los te laten.


Zwaardvechten:
In de zwaardgevechten ben je een uniek personage, maar je vecht met lichtzwaarden net als een Star Wars Jedi. Het is een sport met veel uitdaging, want je moet juist reageren op de tegenstander. Het gaat dus een stuk verder als alleen maar er wat op los slaan met een zwaard. Het uiteindelijke doel is om je tegenstander in het water te krijgen.

Ook deze sporten kun je spelen :


Rocket League(voetbal):
In Rocket League kun je voetbal spelen met 4 spelers per team. Hierdoor heb je een groter speelveld waar je in moet werken en dat zorgt voor extra uitdagingen. In principe heb je maar 3 spelers op het veld, want de andere staat in het doel. Ook is er een minigame genaamd shoot out waarbij je het schieten met de bal kunt oefenen.


Badminton:
Badminton kun je spelen in rallyvorm waarbij er in een wedstrijd tientallen slagen kunnen voorkomen. Het personage verplaats zich zelf naar de bal. Daardoor is het redelijk makelijk te spelen omdat je alleen hoeft te focussen op de slagen. Echter moet je nog steeds wel slaan en dit kan een krachtige smash zijn, maar ook een zachte shuttle net over het net.


Volleybal:
Volleybal is een sport waar alles draait om op de juiste positie te staan en een goede slag te maken. Dit spel kun je spelen met 2 spelers en dat kun je met vrienden doen, maar ook online. De eerste zet die je doet is je speler op de juiste plek neerzetten. Vervolgens kun je de bal serveren als het jouw beurt is, maar ook slaan als de ander serveert. De uitdaging is groot, want je hoeft maar 1 zet verkeerd te doen en je loopt de punten mis.

Voor wie is deze Nintendo Switch game ?

De Nintendo Switch game Nintendo Switch Sports is een game die door het hele gezin gespeeld kan worden. Het is een spel wat voornamelijk door kinderen wordt gespeeld, maar ook zijn er genoeg volwassenen die dit doen. Je kunt hem spelen om de tijd te doden, maar het is net zo leuk om het voor de fun te doen tijdens een regenachtige dag. Je maakt voldoende bewegingen in dit spel, dus ook in de herfst en winter kun je calorieën verbranden.

Nintendo Switch Sports

 

Dit product is te koop bij :

coolblue.nl (€41,99)