Nintendo Switch release December 2022

De Nintendo Switch release December 2022 lijst is weer bekend gemaakt. Wij hebben een selectie van allerbeste games met razend veel content voor je gemaakt. Het is een lijst die voor zowel jong als oud gebruikt kan worden, want ook aan de kinderen wordt veel gedacht in December. De feestdagen staan voor de deur, dus wellicht vindt je hier ook nog een kado tip tussen.

Atari 50 : The Anniversary Celebration Nintendo Switch release 9 December 2022

Als eerste Nintendo Switch release hebben we Atari 50 : The Anniversary Celebration. Deze game bevat 50 klassieke spellen die velen van ons wel al op de Atari zelf hebben gespeeld vroeger. Natuurlijk is het wel in een nieuw jasje gegoten, want het beeld is in de loop der jaren wel verbeterd. Het zijn echt van die klassieke games uit 1980-1990 ongeveer en zeker ook aan te raden voor kinderen. Deze games zijn totaal niet agressief, maar motiveren je wel om slim te denken. Iedere game heeft een verhaal en doordat het 50 spelletjes zijn heb je het ook niet zomaar uitgespeeld.

Dragon Quest Treasures release 9 December 2022

Dragon Quest Treasures is een Nintendo Switch release die gepland staat op 9 December 2022. Dit is een spannend verhaal waarbij je de hulp nodig hebt van monsters. Zij kunnen je namelijk naar verschillende schatten brengen. De hoofdrolspelers in dit verhaal zijn Mila en haar broer Erik. De wereld waar het zich in afspeelt heet Draconia en dan kan je al raden hoe dit aan zijn naam komt. Naast de verstopte schatten zijn er ook prachtige open velden waar je jezelf doorheen kunt bewegen. Bovendien zijn er ook veel bergen en een leuk voordeel daaraan is toch wel dat je daarop ook kunt springen.

Death’s Door Nintendo Switch release 9 December 2022

Een andere bijzondere Nintendo Switch release op 9 december 2022 is toch wel Death’s door. In de ze game draait alles om het ontrafelen van geheimen en daardoor wordt je brein op een positieve manier geprikkeld. Daarnaast zijn er ook verschillende gevechten en een bijzonder tafereel van het offeren van de zielen van de doden. Bovendien zit er soms ook een beetje tijdsdruk in de game wat weer zorgt voor een uitdaging meer. Ben jij klaar om de geheimen te ontdekken en de vijanden te verslaan?

Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion Nintendo Switch release 13 December 2022

De volgende Nintendo Switch release is een paar dagen later om precies te zijn op 13 December 2022. Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion is een echte aanrader niet alleen voor jong, maar ook voor oud. Het is een remaster die zeker aan te raden is en die je weer terugneemt naar 1997. Toentertijd kroop je al in de rol van Zack Fair en dat zal nu niet anders zijn. Aan jouw is een speciaal taak gegeven, namelijk om een vermiste soldaat op te sporen. Tijdens deze reis zul je duistere geheimen ontdekken en ook prachtige gevechten gaan hebben. Deze zijn alles behalve makkelijk!

Road Redemption release 31 december 2022

Road Redemption is een prachtige Nintendo Switch release die op 31 december gepland staat. Hierbij krijg je de leiding over een motor bende. Naast missies kun je ook geld verdienen met racen en overvallen. Dit heb je niet alleen hard nodig om je bende uit te breiden, maar ook om alle leden tevreden te houden. Ook kun je natuurlijk gave trucs uitvoeren met de motor, want dit maakt het spel echt compleet.

Metroid Prime 4 Nintendo Switch release 31 december 2022

Al in 2017 werd bekend gemaakt dat ze bezig waren met Metroid Prime 4 en nu staat de Nintendo Switch release hiervoor op 31 December 2022 gepland. Op dit moment is er nog niet veel duidelijk over deze game. Maar we hopen wel dat het zich weer gaat afspelen in 2D. Dit zorgt toch voor een leuke afwisseling ten op zichten van andere Nintendo Switch games. Tot nu toe is het een van de best bewaarde geheimen. We hebben zelfs nog geen gameplay weten te ontdekken, maar we verwachten deze maand toch wel de eerste details.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€28,00)
bol.com (€36,00)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€27,99)
nedgame.nl (€28,00)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,99)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,00)
bol.com