De 3 beste Nintendo Switch games van Januari 2023

We hebben weer een top 3 samengesteld met de best verkochte Nintendo Switch games van Januari 2023. Dit hebben wij gedaan omdat het soms gewoon te lastig is om uit al die titels te kiezen. Het hoeft nog niet eens voor een leek zo moeilijk te zijn, juist kenners hebben meer moeite. Zij vinden alles leuk en dat maakt het kiezen nog moeilijker. Daarom hebben wij de verkoopcijfers erbij gepakt, zodat jij weet wat het merendeel van Nederland vindt.

1. Fire Emblem Engage

De Nintendo Switch games zijn allemaal even goed in hun eigen genre, maar Fire Emblem engage is er toch ook wel een die er bovenuit weet te springen. Deze Nintendo Switch game is namelijk nog niet verschenen, maar toch al meer verkocht als de rest. Het is een echte Japanse game waarbij alles draait om de wereld van draken. In de trailer hebben veel mensen de prachtige locaties al gezien en ook het feit dat je op een draak zelf kunt vliegen. Samen met een team van vrienden moet je een de sterkste draken zien te verslaan die zorgt voor chaos. Deze is duizenden jaren geleden al eens eerder verslagen, maar gaandeweg het spel kom je er wel achter dat dit niet zonder slag of stoot gaat.

2. Mario Party Superstars

Als tweede van de Nintendo Switch games hebben we Mario Party Superstars, wat geen nieuwe game is, maar wel een van de populairste allertijden. Het is namelijk een spel voor jong en oud, dus leeftijd speelt geen rol. Voor de ene is het immers nostalgie omdat ze vroeger ook met Super Mario speelde, waar de nieuwe generatie dit juist ook weer aan het doen is. Deze game is dan ook voornamelijk gebaseerd op de vroegere versie die op de Nintendo 64 console uitkwam. Natuurlijk zijn de beelden van deze tijd, maar de borden en verhaalopbouw van toen. Er zijn meer als 100 verschillende mini spellen die je tijdens dit avontuur kunt spelen.

3. FIFA 23

Een van de meest opvallende Nintendo Switch games in het jaar 2023 is toch ook wel Fifa 23, aangezien dit niet een standaard game is die voor deze console uitkomt. Desalniettemin is er alweer een tijdje en eerlijk is eerlijk hij is goed te spelen ook in de handheld modus. We raden je wel aan om een Nintendo Pro controller te gebruiken, want dit is qua besturing het fijnste. Ook is het voor het eerst in alle Fifa jaren die er zijn geweest mogelijk om te kiezen voor het vrouwenteam.