Black Friday Nintendo Switch games

Dit jaar zijn er al eerder als gewend verschillende Black Friday Nintendo Switch games. Daarbij zien we korting oplopen tot wel 51%. We merken dat de winkels en webshops in Nederland daar steeds vroeger mee beginnen. Al vanaf zondag zijn er flink wat deals bijgekomen. Wij nemen de Nintendo Switch games met hoge korting en veel content met je door.

New Tales from the Borderlands – 51% korting

New Tales from the Borderlands is een van de Black Friday Nintendo Switch games met de hoogste korting. Dit is echt een game voor de echte avonturiers die houden van veel chaos. Je kunt kiezen uit een van de 3 karakters en het spel begint precies na de verwoestende oorlog. Er is namelijk een flinke oorlog geweest en daardoor is bijvoorbeeld Promethea echt verwoest waar het grootste gedeelte van de game zich afspeelt. Bovendien ga je het opnemen tegen buitenaardse monsters die de macht over genomen hebben.

Naast een game heeft het ook wel iets weg van een film. Als je het spel lang achter elkaar speelt lijkt het net of je zelf de hoofdrol te pakken hebt in deze game. Ook ga je het opnemen tegen kapitalisten die geen geweten hebben. Deze vinden wij zelf persoonlijk uitdagender als de monsters. Een ander leuk punt aan deze game is dat iedere keuze de afloop van het spel kan veranderen. Je hebt dus zelf de controle over het lot wat je te wachten staat. Omdat er best veel actie in zit is het een game die voor jongeren ouder als 18 jaar wordt aangeraden. Dit kunnen wij goed begrijpen, want je wil niet dat kleine kinderen hier nachtmerries van krijgen.

NBA 2K23- Black Friday Nintendo Switch games 37% korting

NBA 2K23 verscheen pas 2 maanden geleden en nu al zit er een flinke korting op tijdens de Black Friday Nintendo Switch games. In deze basketbal game keert legende Michael Jordan weer terug. Dit is niet alleen leuk voor de fans van de speler, maar het zorgt ook weer voor nieuwe uitdagingen. Je krijgt namelijk weer de Jordan uitdagingen in het spel en dat zorgt weer voor extra content. Zo leer je de game ook beter onder de knie te krijgen. De carrière modus alleen al zorgt voor veel uitdaging en speelplezier. Dit omdat alles in het spel belangrijk is. Naast het winnen van wedstrijden moet je namelijk ook een goede reputatie opbouwen. Eventueel kun je dit spel ook samen met vrienden spelen. Je gaat op een cruise tocht waar je ook kennis maakt met andere bekende spelers.

Hollow Knight – Black Friday Nintendo Switch games 38% korting

Ook een interessante deal tijdens de Black Friday Nintendo Switch games is Hollow Knight. Deze game is wat minder bekend, maar desondanks toch de moeite waard om te spelen. Het speelt zich namelijk in een 2D stijl af en dat zorgt voor een hele andere gameplay en beleving. Je kruipt in de rol van de prinses die de beschermvrouw is van Hallownest. In totaal zijn er zelfs meer als 150 personages waar tegen je het op moet nemen. Dat maakt dit spel dus ook zeker de moeite waard als je kijkt naar de content. Het grootste gedeelte speelt zich af in het citadel waar je epische gevechten kunt voeren. Naast je skills kun je ook dodelijke wapens vrijspelen. Gedurende het spel wordt de uitdaging steeds groter en je verslaat ze dan ook waarschijnlijk niet alle 150 in een keer.

Lego Jurassic World – 30% korting

Lego Jurassic World is een van de oudste games die tussen de Black Friday Nintendo Switch games aanbiedingen staat. Deze game is er als sinds 2015, maar desondanks wordt hij nog steeds veel verkocht aan de nieuwe generatie. Er zijn 20 verschillende dinosaurussen van vriendelijke tot aan de meest kwaadaardige. Waar je goed op moet letten in deze game is Amber. Dit kun je gebruiken om het DNA samen te stellen van een een nieuwe soort. Bovendien kun je ook een bezoekje aan de Lego wereld van je vrienden brengen. Tevens zullen er ook verschillende momenten uit de film zijn die de meeste van ons kennen. Het is bovendien een spel voor jong en oud.

Cobra Kai 2 Dojos Rising – 24% korting

Als laatste van de Black Friday Nintendo Switch games hebben we Cobra Kai 2 Dojos Rising. Deze vecht game is wat onbekender, maar we raden je aan om dit te spelen met de 8bitdo Nintendo Switch PRO controller. Op deze controller zitten namelijk programmeerbare knoppen die je kunt instellen voor combo’s. Zo ben je net weer een stukje sneller als je tegenstander. Het doel is om naar All Valley Tournament te komen en daar als winnaar uit te komen. In deze lange toch kom je veel tegenstanders tegen waarop je jouw skills kunt testen. Eventueel is er ook een classics gedeelte dat je kunt spelen om herkenbare momenten uit de show weer opnieuw te beleven.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€12,00)
bol.com (€13,99)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€37,22)
nedgame.nl (€39,99)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€18,00)
bol.com (€18,49)