Nintendo opladers vergelijken

Gemakkelijk alle aanbieders van Nintendo opladers vergelijken en nooit meer te veel betalen!

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Direct Nintendo opladers vergelijken

De goedkoopste

Alternatief

Tweede kans

Switch AC adapter
PS4 Slim Coolblue
PS4 Slim BOL
Alternate ps4slim
nintendo switch docking

Playstation 4 Games

Playstation 4 Pro

Playstation VR

Joy con charge grip

Nintendo Opladers

Opladers, een must voor je console. Niks is minder irritant dan midden in een game zitten en een melding krijgen van een lege batterij. Je kunt je Nintendo consoles en controller voortaan erg gemakkelijk opladen met bijvoorbeeld het Docking systeem van de Nintendo Switch.

Nintendo Controllers
Nintendo Games
Nintendo Consoles

Nintendo Docking set

Wil je jouw game ervaring delen met je vrienden of familie dan is een Nintendo Switch Docking set perfect voor jou. Deze houder zorgt voor de verbinding tussen de console en je televisie. Bovendien zijn sommige games beter te spelen op een groot scherm.

De Nintendo Dock heeft een HDMI-aansluiting die je in je televisie moet steken. Tevens zorgt dit apparaat ervoor dat je Joy-Con’s controllers worden opgeladen.

Je bent natuurlijk vaak veel in beweging met je Nintendo console, het komt dan ook vaak voor dat de controller door de kamer heen vliegt. Wil je geen schade dan is het slim ook een Nintendo hoesje te kopen.

Nintendo controllers van derde partijen

Je hebt ze vast wel een voorbij zien komen, oplader die niet gefabriceerd zijn door Nintendo zelf. Deze opladers zijn afkomstig van derde partijen. Vaak gaat het gerucht dat deze oplader van mindere kwaliteit zijn, dit ligt eraan.

Ga je voor een oplader van maar een paar euro van bijvoorbeeld Alibaba dan heb je een grote kans dat deze het na een korte tijd al niet meer doet. Wanneer de prijs te mooi is om waar te zijn dan is dit vaak ook zo.

Je kunt het goed vergelijken met de oplader die je aanschaft voor je mobiele telefoon. Koop je deze bij de Action dan weet je dat je binnen een paar weken weer terug kunt, ook laden deze opladers minder snel op. Gebruik je je officiële oplader dan laad die sneller op en gaat die gegarandeerd langer dan één jaar mee.

Ben je op zoek naar andere Nintendo accessoires voor je Nintendo dan is het slim om accessoires sets te kopen, hier doe je je voordeel mee in je portemonnee.

Wat leuke filmpjes over Nintendo opladers en andere accessoires