Nintendo DS vergelijken

Gemakkelijk alle Nintendo DS aanbieders, games en accessoires vergelijken en nooit meer te veel betalen

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

nintendo 3ds kopen
3ds kopen
3ds xl

Nintendo DS

Bent u op zoek naar een Nintendo DS, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo DSI, Nintendo DSI XL, Nintendo DS XL , Nintendo DS Lite? Dan bieden wij de uitkomst voor jou. We hebben voor jou een review geschreven hieronder zodat je een weloverwogen keuze kunt maken in het kopen van een nieuwe Nintendo console.

Nintendo Games
Nintendo Controller
Nintendo Accessoires

3ds

De Nintendo DS/3DS een goede aankoop?

De release van de originele Nintendo 3DS afgelopen maart liep niet zo soepel als het huis van Mario misschien wel had gehoopt. Nintendo had gedacht dat het net zo’n succes zou worden als de Nintendo Wii. Een te hoge prijs en een gebrek aan games na de release betekende dat veel handheld-gamers eenvoudigweg geen reden zagen om te gaan upgraden. Nu, een jaar later, is het de Nintendo 3DS wel gelukt te slagen?

Voordelen

· Prima accu

· werkt goed

· groot beeldscherm

Nadelen

· korrelig beeld

· slechts een joystick

· Log uiterlijk

Nintendo 3DS XL – Is groter beter?

Esthetisch hebben de 3DS XL’s niet meer de glanzende afwerking van het reguliere model maar een mat plastic materiaal aangenomen dat, als je het ons vraagt, er niet zo goed uitziet als zijn kleinere broer – maar het nieuwe plastic is wel een stuk vuilbestendiger.

Ondertussen zijn de de Select, Home en de veel bekritiseerde positionering van de styluspen zijn verplaatst naar de rechterkant van de Nintendo, waar deze veel gemakkelijker te bereiken is.

Een stuk meer geheugen

Een welkome aanvulling uit de doos is een verbeterd geheugen; waar de originele 3DS werd’ geleverd met een SD-kaart van 2GB, krijgt de 3DS XL een exemplaar van 4 GB om al je

Nintendo eShop-downloads op te slaan. De 3DS XL heeft wederom dubbele 0,3 megapixel camera’s en het 3D-effect op het bovenste scherm wordt bestuurd door een schuifregelaar, die deze keer iets groter is.

Nintendo 3DS XL – erg comfortabel

Ondanks dat hij groter is dan de 3DS van vorig jaar, voelt de XL dunner en veel Comfortabeler aan dan zijn voorganger. We ontdekten dat na langdurig spelen op de 3DS pijn kon krijgen aan je handen, maar dankzij het meer afgeronde design van het XL model is dit gelukkig veel minder een probleem.

Een van de beste veranderingen die Nintendo aan de buitenkant van de XL heeft aangebracht, is zijn scharnier. De originele 3DS was, wanneer hij werd geopend, een beetje los en kon slechts op één enkel punt worden vergrendeld.

De XL heeft nu twee vergrendelpunten, wat betekent dat gebruikers hun scherm nu volledig of half open kunnen zetten – perfect om het apparaat op een bureau te plaatsen en de stylus te gebruiken voor een touch-gameplay.

Geen vette vingers meer deze Nintendo DS

De matte kunststof afwerking betekent dat vingerafdrukken aan de binnenkant van het apparaat veel minder een probleem vormen, hoewel we niet denken dat de XL er in de buurt van zo goed uitziet als de originele 3DS in gesloten toestand.

De metallic lak aan de bovenkant van het apparaat is gewoon niet zo glad als het draagbare model van vorig jaar, en de XL ziet er wat dat betreft in de vergelijking wat goedkoop uit.

Nintendo DS – Conclusie

Ondanks dat onze telefoons steeds meer in staat zijn om grote spellen te spelen blijft de ervaring via de Nintendo DS toch altijd beter. Het is gewoon net wat meer geschikt om mee te gamen.

De spellen die voor de DS worden ontwikkeld worden ook steeds van beter kwaliteit. Wil je dus een draagbaar game console die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Nintendo DS jouw keuze. Wil je meer mogelijkheden dan is het slim om te kijken naar de Nintendo Switch.

Wat leuke video’s over de Nintendo DS

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws en tips over Pokemon Scarlet en Violet

Nieuws over Pokemon Scarlet en Violet Pokemon Scarlet en Violet liggen nog maar net in de schappen. Maar de eerste evenementen beginnen al voor deze Nintendo Switch game. Ongeveer een maand geleden om precies te zijn 18 November 2022 verscheen deze nieuwe Pokemon...

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

Accessoires voor de Nintendo Switch De Nintendo Switch komt met alles wat je nodig hebt om in te stappen en te beginnen met spelen, of je nu verbonden bent met een televisie of mobiel speelt, maar er zit nog veel meer op deze console. Er is nog nooit een gameconsole...

De top 10 spellen van de Nintendo DS

De top 10 spellen van de Nintendo DS

Top 10 spellen voor Nintendo 3DS De diversiteit aan titels die beschikbaar is voor de Nintendo 3DS is verbazingwekkend. De best beschikbare zijn rijk aan inhoud, met enorme verhalen en inventieve mechanismen die toewijding belonen om te beheersen. Onze top 10...

De Nintendo DS Lite 

Met de Nintendo DS Lite kun je overal gamen in stijl, daarnaast kun je de kleur van je console kiezen die het best bij jou past. Het is in de praktijk eigenlijk de verbeterde versie van de originele Nintendo DS.

Twee schermen van de Nintendo DS Lite

Nintendo DS Lite biedt een hele nieuwe manier van gamen door gebruik te maken van twee super lcd-schermen. Ze zijn perfect verlicht en superscherp voor de beste game-ervaring.

In veel games wordt het bovenste scherm gebruikt om actie weer te geven en het andere scherm wordt gebruikt om bijvoorbeeld een plattegrond weer te geven. Verder kunnen de twee schermen ook gecombineerd worden om de grote eindbaas weer te geven op beide schermen.

Gebruik van touchscreen-technologie

Bij de nieuwe Nintendo DS Lite wordt er gebruik gemaakt van touchscreen-technologie op het onderste scherm. Het fijne hieraan is dat je de game of software met je vingers kunt besturen. Zo bestaat er de mogelijkheid om tekeningen te maken en naar je vrienden te sturen via de applicatie PictoChat die standaard geïnstalleerd is op de Nintendo DS Lite.

Game Boy Advance-spellen spelen op de Nintendo

De console is uitgerust met twee type openingen. Een opening is er voor bedoeld om de DS Game Cards in te doen om ze de game te kunnen spelen. De andere opening is ontwikkeld voor de Game Boy Advance spellen. Je kunt hierdoor dus altijd oude Game Boy spelletjes spelen op je nieuwe console. Jeugdsentiment komt direct weer terug naar boven!

Gebruik van microfoons

De Nintendo DS Lite is voorzien van een microfoon, je kunt hiervan gebruik maken in de spellen waarin dit mogelijk is. Ook kun je met je vrienden communiceren via spraak chats met je vrienden. Super leuk als je een lang verhaal moet vertellen.

Nintendo DS Lite – Conclusie

We hebben tegenwoordig veel keus uit verschillende soorten game consoles, maar de nieuwe versie van de Nintendo DS, de Nintendo DS Lite heeft vele verbeteringen en is erg fijn als je op reis gaat door de grootte van de console. 

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om oude Game Boy games te spelen op de DS Lite en om makkelijk contact te leggen met vrienden. 

nintendo ds kopen
nintendo ds lite kopen

De Nintendo DSI 

De nieuwe console van Nintendo is de Nintendo DSI met daarnaast ook een XL-versie. Er zijn weer veel upgrades toegevoegd aan de nieuwe console. We hebben voor je de hoofdpunten op een rijtje gezet om een goede keus te maken bij het aankopen van een Nintendo console. 

De XL-versie van de DSI

De DSI biedt ook een XL-versie voor de echte gamer. Uit onze test is gekomen dat we je aanraden om te kiezen voor de grotere versie van de DSI doordat het toch gamen een stuk leuker maakt door het grote beeldscherm.

Daarnaast is de grotere versie wat fijner in gebruiksvriendelijkheid voor de mensen die grote handen hebben. Je zult merken dat je minder snel kramp krijgt. Echter is de console wel wat groter, let daar dus op met transport.

Camera functies

Uiteraard heeft de DSI ook een camera. Een voorscherm camera voor jouw elegante selfies en een natuurlijk de welbekende normale camera achter op het bovenscherm om de beste foto’s te maken van een mooie omgeving bijvoorbeeld.