Nintendo controller vergelijken

Gemakkelijk alle Nintendo controller aanbieders vergelijken en nooit meer te veel betalen.

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Xbox Controller

Playstation controller

Nintendo Accessoires

wii clasic controller
wii controller

Nintendo Controller

Nintendo kan natuurlijk niet achter blijven op het gebied van controllers om een  perfecte game ervaring te bieden die mogelijk is. De oplossing is de Nintendo Pro controller, hij is draadloos en heeft een fijne indelingen van de knoppen, vooral voor het richtwerk. Lees snel verder om achter alles over Nintendo controllers te weten te komen.

Nintendo Games
Nintendo Consoles
Nintendo Accessoires

wii u pro controller

Nintendo Pro controller

Nintendo heeft het haar gamers lastig gemaakt met het op de markt brengen met een soortgelijke controller als Playstation en Xbox. Vooral de Nintendo Switch bezitters hebben een lastige keuze te maken, gaan we de joy-con controllers omarmen of toch de nieuwe draadloze Pro controller.

Heb je gekozen voor de nieuwste console van Nintendo dan krijg je hierbij standaard de Joy-Con controllers meegeleverd. Wanneer we naar deze Joy-Con’s kijken zijn het er in principe 2. Het mooie van deze controllers is het feit dat deze ook kunnen samenwerken bij aansluiting op een dock of zijkant van de console.

Hoe ziet de Pro controller er uit?

Je kunt de Nintendo Pro controller het best verbeelden als je denkt aan een Playstation controller, of als je de Xbox gewend bent, een Xbox controller. Het heeft een traditionele controller indeling, zo wordt het toegankelijker voor traditionele gamers.

Hij ligt lekker in de hand en maakt bijvoorbeeld het richten in een game vele malen makkelijker. Ben je van fan van Mario Kart dan is dit ook zeker een goede controller voor jou.

De Joy-Con klinkt raar in de oren

Het kan je misschien raar in de oren klinken, het is natuurlijke een ander soort controller dan dat je waarschijnlijk gewend bent. Nintendo controllers maken het vaker mee, in het begin is men vaak sceptisch om er uiteindelijk helemaal verliefd op te worden. Wij kunnen je zeker deze Joy-Con’s aanraden.

Pro controller voor degene met heimwee

Er zijn natuurlijk altijd mensen die heimwee krijgen naar de traditionele controller indelingen van bijvoorbeeld PS of Xbox. De oplossing voor deze mensen is dan ook de Nintendo Pro controller. Vooral de die-hard gamers zullen profijt hebben bij deze controller, het richten wordt met de grote knoppen toch iets makkelijker en vooral sneller.

Nintendo Controllers van derde partijen

Op de markt kun je ook aan controllers komen van derde partijen, dus andere merken dan Nintendo. Het merk Hori is erg populair onder Nintendo gebruikers, dit is een zeer te vertrouwen merk met een goede samenwerkingsband met Nintendo.

Zijn deze Nintendo controllers slechter?

Er zijn natuurlijk ook andere merken die Nintendo Controllers aanbieden, zoals net benoemd is Hori een kwaliteit merk en zal het je niet snel problemen opleveren. Kies je voor bijvoorbeeld voor een namaak controller dan heb je grote kans dat je in een relatief korte tijd een nieuwe moet aanschaffen. Wanneer de prijs van de controller te laag is, dan is deze vaak een namaak model.

Wat leuke filmpjes over de Nintendo Controllers

Beste controllers voor de Nintendo Switch

Beste controllers voor de Nintendo Switch

De beste besturing voor je Nintendo Switch De Nintendo Switch Joy-Cons zijn fantastische controllers, maar niet iedereen vindt ze leuk. De knoppen zijn klein en mensen met grotere handen vinden dat irritant of moeilijk te hanteren. Natuurlijk heeft Nintendo de Pro...

Top 5 beste Xbox Controllers

Top 5 beste Xbox Controllers

Wat zijn de beste controllers voor de Xbox? Er zijn enorm veel controller te koop voor de Xbox, het is niet zo dat controllers van andere merken zoals de Playstation Dualshock iets meer of minder kunnen. Het gaat vooral over de handligging en uiterlijk van de...

Top 5 beste Playstation 4 Controllers

Top 5 beste Playstation 4 Controllers

Wat zijn de beste controllers voor de Playstation? Er zijn op de markt enorm veel verschillende controllers te koop van allemaal verschillende soorten game consoles, je ziet door de bomen het bos niet meer. Desalniettemin is een controller enorm belangrijk voor je...

Videogame controllers zijn allemaal hetzelfde

Videogame controllers zijn allemaal hetzelfde

Videogamecontrollers zijn vaak gelijk aan elkaar Het belangrijkste verkoopargument van de Nintendo Switch is zijn talloze speelstijlen. Je kunt het als een handheld spelen. Je kunt het gestut als een tablet spelen. En je kunt het als een thuisconsole spelen. Deze...

Acht controller ondersteuningen, speel nooit meer alleen

Acht controller ondersteuningen, speel nooit meer alleen

De topfunctie van de Microsoft consoles zijn de acht controller ondersteuningen De ondersteuning van Xbox One aan acht controllers luidt een terugkeer in naar "grote" lokale multiplayer-ervaringen op dezelfde manier dat Kinect HD meer hands-free spelontwikkeling...