Logitech headset vergelijken

Gemakkelijk alle aanbieders van de Logitech G headsets vergelijken en nooit meer te veel betalen

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

PS4 Slim kopen
Alternate ps4slim
PS4 Slim BOL
PS4 Slim Coolblue

Playstation 4 Games

Playstation 4 Pro

Playstation VR

Logitech Headset

Logitech headsets al jarenlang een begrip in de game community. Logitech staat bekend om zijn goede kwaliteit geluid en comfortabele headsets. Het is niet voor niks dat veel Nederlandse gamers de keus maken om voor een Logitech headset te gaan. We hebben voor jou een review geschreven over de Logitech headsets. Lees snel verder!

De Logitech headsets, enorm veel keuze

Eerlijk gezegd wordt geluid van hoge kwaliteit onderschat, dus terwijl je probeert de hoogste resoluties en framerates op te halen, wordt je overtroffen door iemand die misbruik maakt van de audio-immersie die door de beste gaming headsets wordt geboden.

Logitech headsets zijn een oplossing

De Logitech headsets proberen hier op in te spelen met de speciale Logitech G headsets.In 2018 zijn zelfs de beste gamemonitoren niet uitgerust met luidsprekers, of is de geluidsoplossing op zijn best middelmatig.

Dus, als je fatsoenlijk geluid wilt, zit je vast tussen de beste computerluidsprekers, of liever de beste gamingheadsets om alle onderdompelingsmakende achtergrondmuziek, geluidseffecten en dialoog te horen.

Een goede set computerspeakers kan echter duur zijn en meer ruimte in beslag nemen dan je eigenlijk hebt, dus ons algemene advies is om gewoon al dat gedoe over te slaan en gewoon te gaan voor een van de beste gaming-headsets – ze klinken geweldig, en ze zijn gemakkelijk op te slaan om op te starten.

Logitech Headsets hebben goede prijs/kwaliteit

De Logitech G Pro-headset biedt goede prestaties ten opzichte van de traditionele ‘gamer-esthetiek’ en biedt een fantastische geluidskwaliteit gedurende lange perioden en verder weinig poespas. Niet dat dat een slechte zaak is, de prijs van de Logitech G headsets is daar namelijk ook naar.

Gamers krijgen een headset zonder poespas

De Logitech G series hebben ervoor gezorgd dat gamers betalen voor fantastisch geluid en comfort, waarbij uw geld niet wordt verspild aan flitsende RGB-verlichting of andere frivole functies. Als u op zoek bent naar iets subtielers, maar kunt uitvoeren met de beste functies, is de Logitech G Pro een aantrekkelijke headset.

Wat leuke filmpjes over de Logitech headset