Pokemon en Nintendo het blijft een gouden combinatie

door 17 mei 2018Games0 Reacties

Nintendo en Pokemon in 2018, hoe gaat het dit jaar zijn

Een van de meest fel verwachte en meest mysterieuze games aan de horizon voor de Nintendo Switch is de volgende vermelding in de Pokémon-serie. Gezien de populaire reikwijdte van het project, waren Nintendo en Game Freak vrij beschaafd met informatie over de nieuwe release; we weten alleen dat het een regel van de hoofdlijn is en dat het voor het einde van het jaar klaar is. Over het algemeen zijn de Nintendo Games en dan vooral de Wii spellen van grote kwaliteit. Lees er hieronder meer over!

We wachten op de E3

Hoewel het waarschijnlijk is dat er dit jaar meer informatie zal worden onthuld op de E3, circuleren er nu enkele geruchten over het web die enig licht werpen op wat we kunnen verwachten van de games. Serebii heeft gerapporteerd over een afbeelding die de ronde doet voor een spel genaamd Pokémon Let’s Go! Pikachu, verklarend dat het overeenstemt met verschillende stukjes gelekte informatie die in het verleden is uitgekomen.

Een back-up van deze, populaire Emily Rogers-leaker zegt dat de volgende Pokémon voor het einde van de maand zal worden onthuld, dat wil zeggen nog steeds twee versies heeft en dat het merk van de game “een paar wenkbrauwen zal optrekken”.

Wat zeggen andere lekken?

Koppel dit aan andere lekken die hebben gesproken over Pokémon GO-integratie met de aankomende Switch-release, en het lijkt erop dat Game Freak zich inderdaad opmaakt voor een Pokémon-release die zeker anders zal zijn. Nu, gezien de wankele aard van dit gerucht en het dubieuze trackrecord van de vermeende bronnen, raden we aan dat u deze met een gezonde dosis scepsis bekijkt.

We kunnen iets goed verwachten

Toch is het de moeite waard om op te merken dat niets hier helemaal buiten het bereik van de mogelijkheid lijkt te liggen, en aangezien dit de eerste hoofdregelrelease is in de serie over een thuisconsole, streeft Game Freak mogelijk naar een grotere evolutie van de franchise dan “gewoon “Een generatie 8. Benieuwd naar PS4 games of Xbox One games? Klik dan op de link om deze in te zien. Console kopen? Klik dan op de link om dit direct te doen of om te vergelijken voor de beste deal.

Handige & leuke Video’s
Planet of Lana Xbox Series X|S Exclusive

Planet of Lana Xbox Series X|S Exclusive

Het is zeldzaam dat een videogame je volledig meesleept in een adembenemend en emotioneel verhaal. Planet of Lana Xbox Series X|S Exclusive doet precies dat. Deze nieuwe indiegame combineert prachtige visuals, meeslepende gameplay en diepgaande personages om spelers...

De vier tips om zo goedkoop mogelijk te gamen

De vier tips om zo goedkoop mogelijk te gamen

De vier tips om zo goedkoop mogelijk te gamen gamen is een populaire hobby en een manier om te ontspannen na een lange dag. Maar helaas is het soms duur om de nieuwste games te kopen en te spelen. Gelukkig zijn er manieren om te gamen zonder je bankrekening te...

Nintendo

Playstation 4

Xbox One