Wat zijn de beste games voor de PS4?

door 17 mei 2018Games0 Reacties

De 3 beste games voor de Playstation 4

Wat zijn de beste PS4-games in 2018? Sony heeft een geweldig jaar achter de rug, met enkele enorme games zoals God of War en Far Cry 5 die al op de console is uitgebracht.

Het wordt steeds moeilijker om in de top 25 PS4-games te komen, dus het kost iets buitengewoons om deze lijst te kraken. Er zijn een aantal geweldige aankomende PS4-games, dus verwacht vóór eind 2018 nog veel meer wijzigingen. Vergeet niet dat we al die E3 2018-games in overweging zullen nemen, nadat ze in juni zijn aangekondigd .

game ps4
world war

God Of War is de absolute nummer 1

De nieuwe God of War is – in veel opzichten – een compleet nieuw voor deze actiereeks. Terwijl Kratos nog steeds erg boos is, bevat het spel nog steeds momenten van gruwelijk geweld, en de actie blijft soepel en brutaal, de hele structuur en het tempo is volledig vernieuwd.

Nu ben je vrij om de wereld te verkennen en al zijn geheimen te ontdekken terwijl je doorgaat, en er zijn zoveel lagen in dit spel. Puzzels zijn ongelooflijk slim, set-stukken imponeren, en Kratos is een veel meer afgerond karakter – vooral als het gaat om de interacties met Atreus, zijn zoon.

Indrukwekkende graphics

Het helpt ook dat het spel er indrukwekkend goed uitziet, van scriptscènes tot de manier waarop gevechten vrijelijk verlopen, alles speelt zich af in een wereld die zich levend en historisch beleefd voelt. Er is geen beter showcase-spel voor Playstation 4. Het is een prachtige exclusieve game die een van de langst bestaande, meest geliefde personages van de console opnieuw uitvindt.

Het is heel leuk om te spelen en het spel nodigt je uit om steeds dieper en dieper te graven om al het moois te ontdekken. En jij wil. Je speelt dit voor een lange, lange tijd.

Horizon: Zero Dawn is een goede nummer 2

De grootste verrassing van 2017 van Killzone devs Guerrilla verdient volledig de nummer twee in onze beste PS4-games. Zo mooi als het diep is, Horizon: Zero Dawn creëert een verbluffend rijke wereld om te verkennen en verdwaald te raken. Bovenop dat alles dat postapocalyptische schoonheid is (vooral in de verbeterde versie van de PS4 Pro) is de kernloop van het jagen en neerhalen verschillende mechanische wezens is hier de echte aantrekkingskracht. 

Nadenken over strategieën

Het gebruik van langzamere wapens zoals bogen zorgt voor een veel meer tactische kijk op de actie – je moet nadenken over je strategieën en je opties overwegen in plaats van alleen laden in explosieven. Je leert niet alleen hoe je moet overleven in een wereld die je haat, maar er is gewoon zoveel te zien en te doen als je op zoek bent naar speurtochten, nieuwe facties ontmoet en probeert het boeiende mysterie achter corrupte machines en een verdwenen verleden te ontrafelen.

Als je eenmaal klaar bent met het hoofdspel, is er een omvangrijke, uitdagende uitbreiding met The Frozen Wilds. Gemakkelijk een van de beste games van deze generatie.

Metal Gear Solid is nummer 3, een echte klassieker

Konami probeert Hideo Kojima’s naam te scrubben van de ultieme tactische spionageactie, maar het verwijdert nooit zijn vingerafdrukken. Met behoud van die verschillende verhalen en gevoel voor verwondering die de Metal Gear-serie bepalen, biedt Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain een niveau van vrijheid en creativiteit ongehoord in elke sandbox.

Het is iets dat je kunt ontdekken voor dagen, weken, maanden – elk geheim en verborgen stuk gameplay dat gewoon wacht om gevonden te worden en om spelers te laten nadenken over de manier waarop ze het spel benaderen. Plus, het heeft een moordenaarssoundtrack uit de jaren ’80 en een heerlijk grof stemmetje van Kiefer Sutherland. Ook deze game is op de Xbox te spelen, wil je meer Xbox games bekijken, klik dan op de link.

Opnieuw een geweldige game

Grand, majestueus en bitterzoet, dit is een instant klassieker en een van de beste dingen die je in je PS4 kunt stoppen. Het is ook opnieuw uitgebracht als MGS5: The Definitive Experience, dat proloog MGS5: Ground Zeroes plus alle Metal Gear Online DLC-items bevat, dus dat is zeker de versie die moet worden gebruikt. Voor de Nintendo zijn er veel nieuwe games uitgekomen, wil je ze bekijken, klik dan op de link om meer Nintendo games in te zien.

Handige & leuke Video’s
Planet of Lana Xbox Series X|S Exclusive

Planet of Lana Xbox Series X|S Exclusive

Het is zeldzaam dat een videogame je volledig meesleept in een adembenemend en emotioneel verhaal. Planet of Lana Xbox Series X|S Exclusive doet precies dat. Deze nieuwe indiegame combineert prachtige visuals, meeslepende gameplay en diepgaande personages om spelers...

De vier tips om zo goedkoop mogelijk te gamen

De vier tips om zo goedkoop mogelijk te gamen

De vier tips om zo goedkoop mogelijk te gamen gamen is een populaire hobby en een manier om te ontspannen na een lange dag. Maar helaas is het soms duur om de nieuwste games te kopen en te spelen. Gelukkig zijn er manieren om te gamen zonder je bankrekening te...

Nintendo

Playstation 4

Xbox One