Controllers voor de console, een aantal handige tips

door 24 mei 2018Controller0 Reacties

Tips over de controllers

Heb je een PS4 kopen of Slim kopen ook al overwogen of misschien een controller? Welkom bij de stam! Of misschien verfraai je je PlayStation-kennis voor 2018. Ongeacht waarom je hier bent, we hebben acht praktische tips en verborgen functies om te proberen op je PlayStation.

console controller tips
playstation controller

1. Type sneller met Motion Control (of je telefoon)

Proberen e-mails en wachtwoorden uit te typen op een PS4 is bruut, maar er zijn een paar manieren om je frustratie te verminderen. Wanneer het PS4-toetsenbord op het scherm verschijnt, druk je op de rechter joystick om de bewegingsbediening in te schakelen. Hiermee kun je typen met bewegingsbedieningen, met je PS4 DualShock 4 als een Wii-afstandsbediening. Ook lijkt de controller PS4 steeds meer op de Xbox one controller. Ben je benieuwd naar de top 5 controllers voor de Playstation? Klik dan gauw op de link.

Ook de app is te gebruiken

Je kunt ook de PlayStation-app gebruiken. Download het voor iPhone of Android, log in op je PlayStation-account en ga vervolgens naar Instellingen> PlayStation App-verbindingsinstellingen op je PS4. Volg de aanwijzingen en schakel het tweede scherm in de app in om op de console te typen en andere dingen te besturen. Consoles vergelijken is voortaan erg makkelijk, doe dit dan ook. Het bespaart je erg veel geld!

2. Stream PS4-games naar uw Mac of pc

Als je met een tv-varken leeft, maak je dan geen zorgen over het onderhandelen over de speeltijd. Je kunt games rechtstreeks van je PS4 naar elke Mac of Windows-pc streamen door nieuwe hardware. Geen grote gil! Installeer gewoon Sony’s Remote Play-software en sluit uw DualShock 4 aan op uw computer met een USB-oplaadkabel of deze mooie draadloze Sony-dongle. Zorg ervoor dat je computer en PS4 zich in hetzelfde wifi-netwerk bevinden en stream dan weg. Het is een stuk eenvoudiger en eenvoudiger dan je denkt dat het zal zijn.

3. Beheer uw vrienden

Als je een gewone groep gamers hebt waarmee je chat en speelt, kun je het maken van een chatparty eenvoudiger maken door een vriendenlijst te maken. Ga naar Vrienden> Favoriete groep toevoegen en kies de vrienden die je wilt opnemen. De volgende keer dat u een chatpartij maakt, kunt u ze allemaal tegelijk selecteren. Makkelijk. Als u vaker met ze wilt chatten, downloadt u de PS Messages-app voor Android of iPhone. Het is in feite een instant messenger voor PS4.

Als je op een mogelijk griezelige manier je bestie in de gaten wilt houden, kun je dat ook doen. Ga naar Instellingen> Meldingen> Meldingen wanneer vrienden online gaan en selecteer je beste vrienden van je keuze.

Snij jezelf van de wereld af

Jezelf ook van de wereld afhouden is gemakkelijk. De snelste manier is om op de knop Opties te drukken wanneer u zich aanmeldt op het inlogscherm. Hiermee kunt u zich aanmelden met de status “Offline”, waardoor u meer privé blijft. Bekijk ook je privacy-instellingen in Instellingen> Account> Privacy-instellingen. Daar kun je bepalen wie je gamingactiviteit, openbare informatie en sociale media-info van PS ziet. Benieuwd naar nieuwe Wii U Pro controller.

Benieuwd naar de top 5 Xbox controllers? Klik dan snel op de link om ze te zien en om jou game ervaring leuker te maken!

Handige & leuke Video’s
Beste controllers voor de Nintendo Switch

Beste controllers voor de Nintendo Switch

De beste besturing voor je Nintendo Switch De Nintendo Switch Joy-Cons zijn fantastische controllers, maar niet iedereen vindt ze leuk. De knoppen zijn klein en mensen met grotere handen vinden dat irritant of moeilijk te hanteren. Natuurlijk heeft Nintendo de Pro...

Top 5 beste Xbox Controllers

Top 5 beste Xbox Controllers

Wat zijn de beste controllers voor de Xbox? Er zijn enorm veel controller te koop voor de Xbox, het is niet zo dat controllers van andere merken zoals de Playstation Dualshock iets meer of minder kunnen. Het gaat vooral over de handligging en uiterlijk van de...

Top 5 beste Playstation 4 Controllers

Top 5 beste Playstation 4 Controllers

Wat zijn de beste controllers voor de Playstation? Er zijn op de markt enorm veel verschillende controllers te koop van allemaal verschillende soorten game consoles, je ziet door de bomen het bos niet meer. Desalniettemin is een controller enorm belangrijk voor je...

Videogame controllers zijn allemaal hetzelfde

Videogame controllers zijn allemaal hetzelfde

Videogamecontrollers zijn vaak gelijk aan elkaar Het belangrijkste verkoopargument van de Nintendo Switch is zijn talloze speelstijlen. Je kunt het als een handheld spelen. Je kunt het gestut als een tablet spelen. En je kunt het als een thuisconsole spelen. Deze...

Acht controller ondersteuningen, speel nooit meer alleen

Acht controller ondersteuningen, speel nooit meer alleen

De topfunctie van de Microsoft consoles zijn de acht controller ondersteuningen De ondersteuning van Xbox One aan acht controllers luidt een terugkeer in naar "grote" lokale multiplayer-ervaringen op dezelfde manier dat Kinect HD meer hands-free spelontwikkeling...

Nintendo controller

Playstation controller

Xbox controller